INRA - UE0999 Unité expérimentale de Pech Rouge

Pour toute information concernant les articles, merci de bien vouloir contacter le secrétariat de l'unité.
Téléphone : +33(0)4.68.49.44.00 - Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.
en indiquant le titre et l'année de publication.

 

Drought will not leave your glass empty : Low risk of hydraulic failure revealed by long-term drought observations in world’s top wine regions.

Charrier G, Delzon S., Domec J-C., Zhang L., Delmas C., Merin I., Corso D., King A., Ojeda H., Ollat N., Prieto J., Scholach T., Skinner P., Van Leeuwen C., Gambetta G. 2018
Science Advances, 4 : eaao6969.



Sensorial characteristics changes of a Rosé wine packaged in glass and PET bottles during shelf-life storage.

Caillé S., Salmon J.M., Samson A. 2018
Australian Journal for Grape and Wine research, (in press).



The microvine, a plant model to study the effect of vine-shoot extraction on the accumulation of glycosylated aroma precursors in grapes.

Sánchez-Gómez R., Torregrosa L., Zalacain A., Ojeda H., Bouckenooghe V., Schneider R., Alonso G.L., Salinas M.R. 2018
Journal of the Science of Food and Agriculture, (accepted).



Effect of irrigation and timing and type of nitrogen application on the biochemical composition of Vitis vinifera L. cv. Chardonnay and Syrah grapeberries.

Canoura C., Kelly M., Ojeda H. 2018
Food Chemistry, 241, 171-181.

 


Mise à jour : 28/02/2018.

Directeur de publication : Hernán Ojeda
Administrateur du site : Philippe Liénard
Contact : Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.



Tripode INRA
© INRA 2011 - 2018